SDH Obora na krajském kole dorostu

16.06.2009 09:56

Dne 14.6.2009 se SDH Obora společně s kolegy z Hromnice zůčastnila krajského kola dorostu v Domažlicích. Jmenovitě se soutěže zůčastnili za Oboru Tomáš Svoboda, Lukáš Zelenka, David Loukota, Pavel Hyneš, Michal Baštrňák a za Hromnici Jan Obořil, Ondřej Šimek a Václav Opatrný.

Soutěž začínala závodem štafet na 4 x 100 m, kdy první štafeta se umístila na 4. míště. Druhá štafeta záběhla druhý nejrychlejší čas, kvůli problému na předávce to byl ale bohužel neplatný pokus, škoda.

Dále proběhla disciplína běh na 100 m překážek. Dle pravidel bylo potřeba dosáhnout minimálně 5-ti platných pokusů, což bylo během závodu prokazatelně dosaženo. Ve výsledkové listině, ale po skončení disciplíny byli pouze 4 platné pokusy. I přes podaný protest, nebyl nepochopitelný výrok rozhodčích změněn. Škoda mluvit !!! Skvělého 6.místa v disciplíně dosáhl Pavel Hyneš, s časem přes 21 s.

Následovala královská disciplína požární útok, kdy po výborné práci zadku a i přes drobný prostřik na jednom z proudů bylo dosaženo času 37 s. V požárním útoku Obora obsadilo 1.místo.

I přes zjevnou chybu ve vyhodnocení disciplíny běh na 100 m překážek, bylo celkové 2.místo po "pouze" 14 denním tréninku obrovský úspěch. Jen málo chybělo k postup na mistrovství ČR. Skvělá práce hoši - gratulujeme !!!

Zpět

Diskusní téma: SDH Obora na krajském kole dorostu

Datum 19.06.2009

Vložil Hynešák

Titulek Dorost kraj

Odpovědět

Tak sme druhý no a co,no a co,no a co.příště to bude lepší.
Jo a slyšel sem že H. hradiště bude mít taky dorost